logo

plovdivclubs.com

Пловдив спи, а VOGUE отново гърми (СНИМКИ)
Пловдив спи, а VOGUE отново гърми (СНИМКИ)

Пловдив спи, а VOGUE отново гърми (СНИМКИ)

публикувана на 12.12.2015 03:48

 

Петък вечер e и сигурно ще си кажете какво от това, време е за истинско парти. Днес /събота 12.12/ обаче е работен ден за цялата страна. И ако за някои това е пречка да разпуснат в края на седмицата, то за феновете на българския рап и Ъпсурт тези привички видно не важат.


Стотици меломани окупираха Vogue music club снощи още преди полунощ, за да се слеят с великаните Ицо Хазарта, Буч и бат Венци. Интересното е, че тези, които нямаше къде да бъдат настанени просто си взимаха бутилка от бара и "сядаха" на масите пред клуба, за да изчакат появата на рап-триото. 


A Vogue не само се пръскаше по шевовете снощи, клубът направо си Гърмеше по всички показатели. Причината е ясна - великаните от Ъпсурт гостуват в най-якия пловдивски клуб отново след два месеца пауза под тепетата. Тримата любимци бяха в компанията на прелестния си балет Нова, който смая отново с дълбокия си гардероб и финните движения. Мария Драгнева се включваше успешно, както винаги, на общите им парчета, а Big Bo си тежеше на мястото зад пулта в компанията на Dj Rocco. И след всичко това няма как зездната вечер да не е като "у Пловдив на Металика".  

 

След края на едночасовия силен лайв феновете в клуба останаха на вълната почти до изгрева на слънцето и нямаше как да е по-различно.

 

За доказателство просто разгледайте снимките в галерията на сайта ТУК

Фотограф: Мирослав Чобанов


 
 

Седмична програма